Hudvård för alla slags behov

Hej! För en vecka sedan ungefär upptäckte jag att jag hade blivit torr och fnasig i ansiktet, och det brukar ske denna tid på året när det är höst och det blir kyligare ute. Den varma årstiden har jag aldrig problem med hyn men lika punktligt som brev kommer med posten så fick jag problem med hyn, och jag gjorde då som jag alltid gör att jag gick till Ullis Avera, för de säljer bra produkter inom hudvård här i Kalmar

Jag vet att den här årstidsbundna problematiken med huden, särskilt i ansiktet, drabbar många, och inte är det särskilt konstigt när huden blir utsatt för kyla och vind och då gäller det att göra det bästa av situationen. Nu är det så att hos Ullis Avera så har de en särskilt bra produkt för mig som alltid fungerar, så jag gick dit och köpte den. Vad är det för märke vill ni säkert veta? Jag har ju som policy att inte göra reklam på bloggen för produkter över huvud taget, så jag låter det vara osagt. Det spelar heller inte så stor roll, för bara för att just den produkten passar mig är det inte alls säkert att den passar dig. När ni kommer till Ullis Avera så finner ni en hel uppsjö av hudvårdsprodukter och ni kommer att få hjälp att välja ut en som passar för just er och era behov. Att personalen i den här butiken är både hjälpsam och trevlig är ett stort plus i kanten och gör att man förstås gärna går dit gång efter gång för att köpa hudvård i Kalmar, och har ni inte varit där ännu så kanske det vore läge att besöka dem snart?