Damkläder i Ängelholm

God morgon, god morgon alla mina läsare. Min syster bor i Ängelholm men jag flyttade från stan för 10 år sedan. Några gånger om året åker jag och hälsar på. Varje gång jag är i Ängelholm passar jag på att gå in i en helt underbar butik som heter 39:an Inredning & Damkläder och som säljer damkläder i Ängelholm. Trots att jag bor i Göteborg har jag inte hittat en lika bra butik där som denna butik i Ängelholm, så varje gång jag är nere i Ängelholm passar jag på att gå in på 39:an Inredning & Damkläder för att förnya min garderob. Alla som följer mig här på bloggen känner till att mode och kläder är min stora passion här i livet. Jag älskar färg och form vilket inte bara kommer till uttryck i de kläder jag köper, utan alltifrån vilken konst jag har på väggarna därhemma till vilken frisyr jag väljer att klippa mig i. Alla personer har förstås inte samma stil och det är det här som gör det så härligt att vara människa. På 39:an Inredning & Damkläder säljer de snygga damkläder i Ängelholm där alla kvinnor oavsett tycke och smak borde kunna hitta något som passar var och ens unika stil. Har man en gång funnit en riktigt fin butik att handla kläder i vill man gärna fortsätta komma tillbaka. Det är förstås väldigt roligt att träffa min syster några gånger om året och lika roligt är det att gå in på 39:an Inredning & Damkläder. De har ett sortiment som hela tiden förnyas och det är så trevlig och hjälpsam personal som kan svara på frågor och med ett tränat öga hjälpa en att välja rätt plagg om man är osäker. Nästa gång ni läsare ger er ut på en shoppingrunda för att leta efter damkläder i Ängelholm tycker jag att ni skulle gå inom 39:an Inredning & Damkläder.